Waar?

’t Werkhuys

 Locatie: ’t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen.

kaffee_detail_light’t Werkhuys ligt in het levendige Antwerpse district Borgerhout, bekend om zijn multiculterele uitstraling en de vele kunstenaars. ’t Werkhuys is een onconventionele plek met een heel eigen en gezellige sfeer. Het festival verspreidt zich over diverse ruimtes in het gebouw waaronder de Theaterzaal, de binnenkoer met de prachtige Paulownia tomentosa en ’t Kaffee.

In ’t Kaffee kan je tegen zéér schappelijke prijzen eten en drinken. ’t Kaffee is op zaterdag 23 april open van 12u tot 23u (de keuken is open van 12u tot 20u: tot 16u30 croques en soep, van 17u tot 20u warme gerechten).

 

Bereikbaarheid

data=RfCSdfNZ0LFPrHSm0ublXdzhdrDFhtmHhN1u-gM,rKHjMNYY1tZyyWA_rsLHAaTpZo_KIiLE3HK7yD8VYeFaLskuM-K5NBQ4cfn2A7GZTtIfuudwIQtIEYQg4b_ove4hfVM-DCvCwUdFiiJRO2qjkwY91ZENzLkLsZoN3roa3GYG

’t Werkhuys is zeer makkelijk te bereiken te voet,  met het openbaar vervoer en met de fiets.

Te voet: ongeveer 25 minuten lopen vanaf station Antwerpen-Centraal (het Centraal Station). Volg Gemeentestraat en Turnhoutsebaan, tot de tweede straat voorbij De Roma.

Met de fiets: met je eigen fiets of met de Velo (fietsstation Turnhoutsepoort)

Met het openbaar vervoer:
Trams en bussen stoppen op de hoek van de straat (metrostation Zegel), of net om de hoek (halte Stenenbrug of halte Turnhoutsepoort), of op 100 meter (halte De Roma).

Tram 10 – halte De Roma ; tram 24 – halte de Roma of halte Stenenbrug ; tram 8 – halte metro Zegel
Bus 30, 31, 34 & bussen uit de richting Turnhout & Lier – halte De Roma
Klik hier voor de doorkomsten aan halte De Roma op dit moment richting uit de stad en hier voor de doorkomsten aan dezelfde halte op dit moment richting naar de binnenstad.

Op vrijdag- en zaterdagavond rijden volgende nachtbussen:
 N62 (Antwerpen – Deurne – Schoten – Merksem – Antwerpen)
– N24 (Antwerpen – Deurne – Wommelgem – Wijnegem – Antwerpen)

Vanaf 18 april rijdt de nieuwe tramlijn 8 tussen P+R in Wommelgem en metrostation Astrid in Antwerpen. Deze lijn stopt ook in metrostation Zegel.

Met de trein: het station Antwerpen-Centraal ligt op 1,7 km van ’t Werkhuys, het station Antwerpen-Berchem op 1,8 km. Er zijn goede tram- en busverbindingen vanuit beide stations.

Met de auto: ’t Werkhuys ligt vlakbij de Singel, neem afslag Stenenbrug. Parkeren binnen de Singel is betalend, op de Singel is het gratis. Er is een nijpend tekort aan parkeerplaatsen, zeker binnen de Singel, kies in de mate van het mogelijke voor openbaar vervoer. (Zie tram- en buslijnen hierboven.)

 

 

 

%d bloggers liken dit: